Топли витрини Бен Мари

Разположение на съдовете

Топлите витрини бен мари са предназначени за готови храни и готвени ястия. Изработени са според всички хигиено-санитарни изисквания и са изключиелно удобно за експлоатация и поддръжка.

Конфигурация
• 1/1 GN – 3, 4, 5, 6 или 7 броя
• вътрешни облицовки от неръждаема стомана
• странични стъкла – дъга или прави
• предно стъкло – дъга или право
• таблен път – правоъгълни профили неръжадема стомана

Стандартно оборудване
• дигитален контролер
• нагревател

Температурен режим
• диапазон: +55 ÷ +85 C

Осветление
• LED осветление 3000К/4000K/5000K
• Хоризонтално

Външни облицовки
• стомана с боя по RAL система

Индивидуалност

Конструкцията на нашите топли витирни позволява индивидуален стил и визия за всеки клиент. Изделията са базови модели, с възможност за избор и комбинация на материали, отговарящи на конкретния проект. Всяка характерност на цялостния дизайн може да бъде изразена върху външния вид на топлите витрини – Бен Мари. Плотове от различни видове камък или неръждаема стомана, съчетани с външни облицовки от метал, масивна дървесина, MDF  и още много други ще придаде на Вашия търговски обект индивидуалност и собствен почерк.

Сладкарници и
сладолед

Сладкарски хладилни витрини
Хладилни витрини за сладолед
Хладилни витрини за шоколад
Хладилни модули

Храна и напитки

Хладилни витрини за напитки
Витрини за млечни продукти
Витрини за пакетирани храни
Отворени хладилни витрини
Топли витрини

Вино и цветя

Охладител за вино с една врата
Охладител за вино с две врати
Витрини за цветя

За фирмата

За нас
Услуги
Новини и събития
Контакти

Производство на хладилни витрини за сандвичи и напитки, островни витрини от отворен тип - на самообслужване за пакетирани храни. Крайстенни хладилни витрини с или без врати за продажба и съхранение на напитки, месо и хранителни продукти. Сладкарски хладилни витрини с принудителна циркулация или тихо охлаждане за демонстрация и съхранение на торти, пасти и други сладкарски изделия. Хладилни витрини за сладолед, шоколад, вино и цветя. Производство на обзавеждане за месарници - щандови хладилни витрини за месо и млечни продукти. Хладилно и търговско обзавеждане на ресторанти за бързо хранене - хладилни витрини тип салатиери, витрини за десерти, както и топлинни витрини тип Бен Мари в неограничена търговска линия. Търговско обзавеждане за бензиностанции, сладкарници, сладолед и вино барове. Проектиране и изработка на цялостно търговско обзавеждане по индивидуални проекти на ресторанти и суши барове, кафетерии и джелатерии, заведения и търговски обекти. Нестандартни хладилни изделия създадени с визия и функционалност по желания и размери на клиента.

За контакт
Адрес: София 1303, ул. Брегалница 62
Тел.: 02 8 310 310, 089 8 51 51 02
AFI е търговска марка на Братя Чичеклиеви ООД