Отворена хладилна витрина CLEO

Хладилна витрина CLEO е идеалната хладилна витрина на самообслужване. Подходяща е за съхранение на бързооборотни стоки, които предизвикват импулсни продажби като пакетирани храни, сандвичи, салати и напитки.

  • Вграден агрегат R404/R290
  • Охлаждане – принудителна циркулация
  • Дигитален контролер
  • Температурен диапазон: +2 / +7 C
  • LED осветление на всяка полица
  • Регулируеми във височина полици
  • Автоматично обезскрежаване
  • Умен контейнер за кондензна вода
  • Регулируеми крака или колела

 

Промо гондола

 

Отворена хладилна витрина CLEO се съчетава с неутрален островен модул и образува промо гондола с голяма изложбена площ.  Две хладилни и две неутрални зони обхващат богат асортимент от продукти и са подходящи за целеви продажби на бързооборотни стоки в бензиностанции, супермаркети и други търговски обекти.

Сладкарници и
сладолед

Сладкарски хладилни витрини
Хладилни витрини за сладолед
Хладилни витрини за шоколад
Хладилни модули

Храна и напитки

Хладилни витрини за напитки
Витрини за млечни продукти
Витрини за пакетирани храни
Отворени хладилни витрини Топли витрини

Вино и цветя

Охладител за вино с една врата
Охладител за вино с две врати
Витрини за цветя

За фирмата

За нас
Услуги
Новини и събития
Контакти

Производство на хладилни витрини за сандвичи и напитки, островни витрини от отворен тип - на самообслужване за пакетирани храни. Крайстенни хладилни витрини с или без врати за продажба и съхранение на напитки, месо и хранителни продукти. Сладкарски хладилни витрини с принудителна циркулация или тихо охлаждане за демонстрация и съхранение на торти, пасти и други сладкарски изделия. Хладилни витрини за сладолед, шоколад, вино и цветя. Производство на обзавеждане за месарници - щандови хладилни витрини за месо и млечни продукти. Хладилно и търговско обзавеждане на ресторанти за бързо хранене - хладилни витрини тип салатиери, витрини за десерти, както и топлинни витрини тип Бен Мари в неограничена търговска линия. Търговско обзавеждане за бензиностанции, сладкарници, сладолед и вино барове. Проектиране и изработка на цялостно търговско обзавеждане по индивидуални проекти на ресторанти и суши барове, кафетерии и джелатерии, заведения и търговски обекти. Нестандартни хладилни изделия създадени с визия и функционалност по желания и размери на клиента.

За контакт
Адрес: София 1303, ул. Брегалница 62
Тел.: 02 8 310 310, 089 8 51 51 02
AFI е търговска марка на Братя Чичеклиеви ООД