Хладилна витрина за сладолед ALEXA

Хладилната витрина за сладолед ALEXA е перфектна за продажба на сладолед или джелато. Модерен дизайн и перфектно представяне на продукта.

 

  • Вграден агрегат с италиянски компресор
  • Охлаждане с принудителна циркулация – двойна вентилация
  • Италиянски контролер
  • Италиянски стъклопакти с вградени нагреватели против конденз по стъклата
  • LED осветление
  • Автоматично обезскрежаване
  • „Умна“ вана за кондензната вода
  • Температурен обхват: -20 ÷ -8 ° C
  • Странични панели в цвят по RAL
  • Основа на колела или регулируеми крака

 

 

 

Сладоледната хладилна витрина Alexa е предназначена за продажба на сладолед или джелато.  Предлага се в два размера – 1200мм (12 броя стандартни канти за сладолед) и 1700мм (18 броя стандартни канти за сладолед). Тази хладилна витрина за сладолед е разработена с най-съвременни материали и е с много ниска консумация на енергия и ниво на шум.

Сладкарници и сладолед

Сладкарски хладилни витрини Хладилни витрини за сладолед Хладилни витрини за шоколад Хладилни модули

Храна и напитки

Хладилни витрини за напитки Витрини за млечни продукти Витрини за пакетирани храни Отворени хладилни витрини

Вино и цветя

Охладител за вино с една врата Охладител за вино с две врати Витрини за цветя

За фирмата

За нас
Услуги
Новини и събития
Контакти

Производство на хладилни витрини за сандвичи и напитки, островни витрини от отворен тип - на самообслужване за пакетирани храни. Крайстенни хладилни витрини с или без врати за продажба и съхранение на напитки, месо и хранителни продукти. Сладкарски хладилни витрини с принудителна циркулация или тихо охлаждане за демонстрация и съхранение на торти, пасти и други сладкарски изделия. Хладилни витрини за сладолед, шоколад, вино и цветя. Производство на обзавеждане за месарници - щандови хладилни витрини за месо и млечни продукти. Хладилно и търговско обзавеждане на ресторанти за бързо хранене - хладилни витрини тип салатиери, витрини за десерти, както и топлинни витрини тип Бен Мари в неограничена търговска линия. Търговско обзавеждане за бензиностанции, сладкарници, сладолед и вино барове. Проектиране и изработка на цялостно търговско обзавеждане по индивидуални проекти на ресторанти и суши барове, кафетерии и джелатерии, заведения и търговски обекти. Нестандартни хладилни изделия създадени с визия и функционалност по желания и размери на клиента.

Контакти
София 1303, ул. Брегалница 62, тел. 02 8 310 310
AFI е търговска марка на Братя Чичеклиеви ООД