Крайстенна вертикална хладилна витрина Wally

Крайстенните вертикални хладилни витрини Wally са многофункционални. Използват се за пакетирани храни, месо, сандвичи, напитки, млечни и свежи продукти. Предлагат се в различни модификации с вграден или изнесен агрегат и различни видове затваряне – нормално затваряне, плъзгане или отворена версия.

  • Вграден или изнесен агрегат R404/R290
  • Охлаждане – принудителна циркулация
  • Дигитален контролер
  • Температурен диапазон: -2 / +8 C или   -18 / -10 С
  • LED осветление
  • Регулируеми във височина полици
  • Автоматично обезскрежаване
  • Умен контейнер за кондензна вода
  • Регулируеми крака или колела

Модулност

Крайстенните хладилни витрини Wally са проектирани, така че позволяват непрекъснатост, независимо от дължината на линията. Можем да произведем всякакви размери изцяло съобразени с желанието на клинетите.

Сладкарници и
сладолед

Сладкарски хладилни витрини
Хладилни витрини за сладолед
Хладилни витрини за шоколад
Хладилни модули

Храна и напитки

Хладилни витрини за напитки
Витрини за млечни продукти
Витрини за пакетирани храни
Отворени хладилни витрини
Топли витрини

Вино и цветя

Охладител за вино с една врата
Охладител за вино с две врати
Витрини за цветя

За фирмата

За нас
Услуги
Новини и събития
Контакти

Производство на хладилни витрини за сандвичи и напитки, островни витрини от отворен тип - на самообслужване за пакетирани храни. Крайстенни хладилни витрини с или без врати за продажба и съхранение на напитки, месо и хранителни продукти. Сладкарски хладилни витрини с принудителна циркулация или тихо охлаждане за демонстрация и съхранение на торти, пасти и други сладкарски изделия. Хладилни витрини за сладолед, шоколад, вино и цветя. Производство на обзавеждане за месарници - щандови хладилни витрини за месо и млечни продукти. Хладилно и търговско обзавеждане на ресторанти за бързо хранене - хладилни витрини тип салатиери, витрини за десерти, както и топлинни витрини тип Бен Мари в неограничена търговска линия. Търговско обзавеждане за бензиностанции, сладкарници, сладолед и вино барове. Проектиране и изработка на цялостно търговско обзавеждане по индивидуални проекти на ресторанти и суши барове, кафетерии и джелатерии, заведения и търговски обекти. Нестандартни хладилни изделия създадени с визия и функционалност по желания и размери на клиента.

За контакт
Адрес: София 1303, ул. Брегалница 62
Тел.: 02 8 310 310, 089 8 51 51 02
AFI е търговска марка на Братя Чичеклиеви ООД