За фирмата

AFI е търговска марка на Братя Чичеклиеви ООД. Компанията произвежда хладилни витрини за сладкарници, сладолед и вино барове, магазини за цветя, бензиностанции и много други от 1992 г. През годините компанията се отличава с надеждност, точност и отлично качество на собствените си продукти. Фабриката е в София, България и представлява смесица от ефективност и технология, която заедно с възможностите и опита на техническия персонал позволява да реализираме сложни проекти с високо технологично съдържание според изискванията на нашите клиенти. Работното пространство и модернизацията на техническия парк позволяват на компанията да разработва и усъвършенства нови модели и технологии, без ограничение и компромиси с качеството на продуктите.

Фабриката претърпя промени през годините и в момента е в пикови моменти. Постигнатите успехи в няколко европейски програми допринасят за видим технологичен прогрес.

Братя Чичеклиеви ООД прилага система за управление в съответствие със стандарта за обхват на производство на промишлено охлаждащо и вентилационно оборудване. Компанията е сертифицирана по ISO 9001: 2015 и BS OHSAS 18001: 2007

Сладкарници и
сладолед

Сладкарски хладилни витрини
Хладилни витрини за сладолед
Хладилни витрини за шоколад
Хладилни модули

Храна и напитки

Хладилни витрини за напитки
Витрини за млечни продукти
Витрини за пакетирани храни
Отворени хладилни витрини

Вино и цветя

Охладител за вино с една врата
Охладител за вино с две врати
Витрини за цветя

За фирмата

За нас
Услуги
Новини и събития
Контакти

За контакт
Адрес: София 1303, ул. Брегалница 62
Тел.: 02 8 310 310, 089 8 51 51 02
AFI е търговска марка на Братя Чичеклиеви ООД